SELAMAT DATANG

Wednesday, December 23, 2009

BABY RABBIT

Assalamualaikum...........

Lama dah tak nyembang kat sini......nak kata sibuk sangat tak juga........mungkin bercelaru sangat macam-macam nak buat.

So, untuk post kali ni........rasanya nak postkan gambar-gambar anak-anak arnab den yang baru jer lahir pagi tadi.... Ni pun kes lahir mengejut...........takda tunjuk apa2 tanda nak beranak...tau2 kuar jer 5 ekor....kalo ikutkan jadual lagi 5 hari....

Baby nya sume sihat2 tapi malangnya 2 ekor telah terkorban kos terpijak dek ibunya......sedey gak, tapi apa nak buat takda rezeki........mungkin 3 ekor ni jer yang dapat survive......

Arnab ni cuma dari baka kampung jerr.........cuma induk dan buck nya ada mix ngan Baka Dutch.




2 ekor anak yang terkorban



Anak-anak yang survive



Mimi dan baby nya

1 comment:

  1. cograt! semoga bertambah2 rezeki....

    ReplyDelete