SELAMAT DATANG

Thursday, November 4, 2010

MINI REX

Berikut ini adalah beberapa ekor arnab Mini Rex yang sedia untuk ditempah. Berumur sekitar 2 bulan setengah ke 3 bulan. Harga yang ditawarkan RM 220 setiap seekor. Sepertimana Teddy Bear, arnab ini juga boleh ditempah dengan deposit RM 150 setiap seekor.



BETINA DAN JANTAN


5 comments:

  1. Salam...mini rex ni purebreeds ke? ada lagi?

    ReplyDelete
  2. Salam....Ada lagi tuan. Kebanyakannya sama macam dalam gambar tu. Jika berminat, sms atau call saja saya di 012-911 6165

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Saya berminat yang broken lilac tu(grey-white) ada? muncung dan telinganya pendek sikit.jantan/betina? kenapa bentuk rahang yang putih dan gey tu lain-lain??

    ReplyDelete
  5. Yang grey tu betina ada, jantan pun ada. Bentuk rahang adalah sama, cuma kedua2 di atas ada perbezaan umur. Yang putih tu dah 4 bulan, manakala yang grey tu baru nak masuk 3 bulan. Boleh datang ke rumah saya kalau nak tengok

    ReplyDelete