SELAMAT DATANG

KURSUS PENTERNAKAN ARNAB

Kelas Penternakan Ayam Kampung untuk Bulan MARCH

Assalamualaikum,

Seperti biasa Saudara Shaiful akan mengadakan kelas ternakan ayam kampung asli bertempat di rebannya di bukit Changgang. Tarikh dan lokasi adalah seperti berikut:

Tarikh : 7hb March 2010.

Waktu : 8.30 pagi.

Tempat: Bukit Changgang( 3 KM dari Masjid KLIA)

Bayaran Yuran : RM 100 Sahaja..

SMS butiran anda kepada : Shaiful (012-3332273)

Penyertaan masih dibuka sehingga hari terakhir sebelum kelas. Anda hanya perlu menghantar SMS nama dan lokasi anda untuk memudahkan saya menyediakan kelas mengikut jumlah peserta kelas. Insyallah anda akan mempelajari sedikit sebanyak mengenai ternakan ayam kampung. Anda hanya perlu membayar yuran ketika mendaftar untuk kelas.


Kelas Ternakan Arnab!!!

Untuk pengetahuan semua, SHAMZA AGRO PRODUCT telah bergabung dengan CITYPULLAGRO untuk satu kerja sama di antara kedua2 pemilik dari segi pengurusan serta pemasaran. Oleh itu kami bersetuju untuk mengadakan satu kelas penternakan Arnab untuk anda. Anda akan diajar mengenai perkara tersebut:

1. Cara betul menternak arnab pedaging dan arnab hiasan
2. Pembakaan dan cara betul untuk mendidik anak yg baru dilahirkan
3. Profit dan keuntungan dari penternakan dan banyak lagi.

Anda juga boleh membeli ternakan arnab yang turut disertakan di dalam kelas dengan harga Istimewa. Kelas akan dikendalikan oleh saya sendiri. Di bawah adalah butiran untuk kelas tersebut:

Tarikh : 14 Hb March 2010

Waktu: 8.30 pagi

Tempat : Lokasi sama dengan kelas CItypullagro (Bukit Changgang)

Bayaran Yuran : RM 120 Sahaja..

SMS butiran anda kepada : SHAMZA @ hubungi(012-9116165)

Kelas ini akan dilakukan setiap bulan selepas kelas CItypullagro dijalankan. Jika anda berminat, sila hubungi saya seperti di atas. Bayaran hanya perlu dibuat ketika mendaftar untuk kelas tersebut. Tiada deposit diperlukan. Sekian, harap maklum.